WELKOM!

Hallo! Welkom op mijn blog en bedankt voor je bezoek! Houd je van creatieve en innovatieve ideeën voor binnen en buiten die je zelf kunt maken? Ben je ook altijd in de weer om spullen een tweede leven te geven? Laat je dan verrassen door mijn blogs. Regelmatig kun je hier updates vinden. Ook komen er thema’s aan bod, zoals ‘Gastblogger van de maand’ en ‘Get inspired in…’ Dit kan een bijzondere locatie zijn, maar ook een verrassend item om met je te delen.

Alle ideeën zijn zelf uitgevoerd, dus voor een handige klusser een kleine moeite. Mocht je toch ergens ‘vastlopen’ of wil je hulp inroepen, aarzel niet om je vraag te stellen. Alles is bespreekbaar. Veel kijkplezier en inspiratie! Ciao, Karin

2 gedachten over “WELKOM!

    • Dankjewel voor je reactie Carolien! Mocht je een keer gastblogger willen worden met één of meerdere van je kunstwerken, dan nodig ik je hierbij van harte uit! Ook je aankondigingen van exposities kan ik op deze site vermelden, hoor of lees wel of je dit wat lijkt 😉 We keep in touch!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s