Voor de mooiste momenten…

Dit kaartenrekje gebruik ik voor kaarten/foto’s die ik enige tijd wil bewaren en makkelijk kan wisselen. Wat heb ik erin gezet? Op de Amsterdamse Noordermarkt een kaart uit 1937, een foto die onze dochters lieten maken tijdens een fotosessie en de zelfgemaakte kaart uit een magazine van Loods5. De rekjes zijn er voor A4 kaarten en foto’s, maar deze zijn ook verkrijgbaar in een A4 formaat voor o.a. tijdschriften. Ik kocht het rekje en bijpassende grote stoere spijker bij YAYA in Amstelveen. Het schaartje vond ik bij YOTH Interieur in ‘s-Hertogenbosch. Die gebruik ik om kruiden te knippen in mijn daktuin. Fotokaartenrekje Copyright fotografie: karinvandenheuvel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s