Get inspired in … Barcelona!

Vandaag geen bericht over eigen interieur, maar een tip om inspiratie buiten de deur op te doen. Eind vorig jaar bezochten we het pas geopende restaurant El Nacional aan Passeig de Gràcia 24, iedere dag geopend vanaf 12.00 uur én de nieuwste hotspot van de stad.

Vanwege de bijzondere inrichting wil ik dit item graag met jullie delen 😉 El Nacional is nu het grootste (3.700 m2!) restaurant in Spanje, waarin je een bonte verzameling aan eettentjes en bars zult vinden. Het interieur is geheel in de stijl van de jaren ’30 en ’40. Kijk ook even omhoog, de plafonds met de ‘volta Catalana’ en de prachtige dakramen zijn een lust voor het oog en van historische waarde. In 1889 was het een modernistische expositieruimte, maar tijdens de Burgeroorlog werd deze ruimte als parkeerplaats gebruikt.

Geniet van de fotoimpressie hieronder en mocht je naar Barcelona gaan, zet dit adres op je Bucketlist. Tip: geen hoge nood? Een bezoekje aan de wc’s is meer dan de moeite waard 😉 Disfruta la Vida!

 

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

2 gedachten over “Get inspired in … Barcelona!

  1. Barcelona staat al een tijdje op de lijst van “must visit” en deze restaurant tip maakt dat ik daar steeds meer zin in krijg! Bedankt, Sophia

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s