Tip: magneetpotjes voor allerlei doeleinden!

Heb je deze grappige mini magneetpotjes al gespot? De potjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. De twee magneten aan de achterzijde zorgen ervoor dat ze goed blijven ‘plakken’ op stalen (RVS) ondergrond. Check eerst even de magneten op de ondergrond voordat je ze bevestigd 😉

Ik vond de minipotjes bij Intratuin gevuld met mini cactussen en vetplantjes. Groot voordeel is dat deze plantjes weinig water nodig hebben, ongeveer 1 x per 2 weken. Gebruik je ze in de keuken, dan kun je zelf laag blijvende plantjes, zoals tuinkers, zaaien en oogsten. De potjes kun je bijvoorbeeld op je afzuigkap of koelkast bevestigen.

Ook voor andere doeleinden te gebruiken. Wat dacht je van kleine spullen, als lepels en vorken, pennen en andere los liggende keuken- of kantoorartikelen? Bedenk het maar en laat je creativiteit de vrije loop!

Fotocactus

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

2 gedachten over “Tip: magneetpotjes voor allerlei doeleinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s