Gastblogger van de maand maart: maak je eigen labels!

Hoi, ik ben Diana! Wat een eer dat ik de eerste ‘Gastblogger van de maand’ mag zijn op deze website. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.  Mijn passie is het decoreren en daarmee sfeer brengen, zowel binnen- als buitenshuis.

Hieronder tref je mijn bijdrage aan. Het zijn labels die ik zelf maak en voor elke gelegenheid creëer ik een persoonlijke eye catcher bij een cadeautje. Wil je meteen aan de slag? Het is eenvoudig en ontspannend om dit in een paar uur tijd te maken en het resultaat is prachtig!

De droogtijd van de labels is ongeveer drie dagen voordat ze echt hard zijn. Tot die tijd kun je ze nog modelleren! Eventueel bijschuren met fijn schuurpapier voor een mooi en glad eindresultaat.

Benodigdheden:

  1. klei van Action (Creall Do & Dry)
  2. letterstempels van HEMA
  3. mallen in diverse vormen en maten
  4. touwtje (naturel of gekeurd)

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik ook andere vormen als mal, zodat je verschillende labels kunt maken. Ook heel handig is het om je kruiden / groenten te voorzien van naamlabels in de keuken of in de moestuin. Succes!

Copyright fotografie: Diana Kiljan

2 gedachten over “Gastblogger van de maand maart: maak je eigen labels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s