Een tak boven je hoofd? Ja, natuurlijk!

Onze nieuwe boxspring van Swiss Sense heeft een redelijk hoog hoofdbord en daarboven willen we een sfeervolle decoratie ophangen. Maar waar kies je dan voor?

Het is een mooie berkentak met kleine afgezaagde zijtakjes geworden! Dit past perfect in onze ruimte, die met veel natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout en schapenwol is ingericht. Bij IKEA kun je kleurrijke ophanghaken vinden in de vorm van een paar hondenpoten en een staart. Maar ook een ronde haak of grote spijker van YAYA is een optie. Bij Biggles vind je glazen buisjes, die je kunt omwikkelen met dun manilla touw of ijzerdraad. In de glaasjes kun je verse of gedroogde bloemen en takjes steken, zoals foam van tuincentrum Osdorp, eucalyptus en schildersverdriet, ook wel bekend als hoe-langer-hoe-liever 😉 bij de bloemist. De gevulde glaasjes bevestig je aan de takjes. Op een eenvoudige manier kun je elke ruimte nog sfeervoller maken!

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

2 gedachten over “Een tak boven je hoofd? Ja, natuurlijk!

  1. Wat leuk om je blogje te lezen! Een tak boven je hoofd ziet er wel heel creatief uit. Wat een origineel idee! Jammer dat het linkje naar Swiss Sense niet werkt 😉 Groetjes, Archana

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s