Goede smaak? Kom naar de ‘echte’ chocolade proeverij!

Op zaterdag 24 oktober van 10.00 – 18.00 uur wordt het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam omgetoverd tot een Chocolade walhalla. Jij kunt hierbij aanwezig zijn en genieten van ‘echte’ chocolade, eventueel in combinatie met onder andere bier- en/of wijnproeverijen. De organisatie en presentatie is in handen van de meest gepassioneerde chocolademakers uit de gehele wereld.

Eenmaal geproefd, smaakt dit bruine goud naar meer en is het ook mogelijk om de geproefde chocolade te kopen. Kom ook naar het Koninklijk Instituut voor de Tropen en laat je meevoeren in de wereld van echte, duurzame chocolade. Zoals elk jaar geef ik dit duurzame initiatief graag mijn ondersteuning! Vanaf 13.30 uur ben ik ook van de partij. Gaan we elkaar daar zien en samen van het bruine goud proeven?

Hieronder tref je een eerder gepubliceerd artikel aan van het vorige event in 2014.

I ❤ Chocolate!

Dan bedoel ik niet de fabrieksrepen uit de supermarkt, maar ‘echte chocolade’, waar door passie gedreven chocoladeproducenten alleen de allerbeste kwaliteit cacaobonen worden geselecteerd en deze worden verwerkt tot repen, bonbons en andere lekkernijen. Eenmaal hiervan geproefd, wil je nooit meer anders.

Zo simpel kan het zijn… of toch niet?

Over smaak valt niet te twisten, maar door deel te nemen aan proeverijen waar chocolade uit Midden- en Zuid-Amerika, Midden-Afrika, West-Indië, Oost- en West-Azië wordt gepresenteerd, kom je steeds verder in het ontwikkelen van je smaak en je voorkeuren te ontdekken. Proef ook eens chocolade in combinatie met bier, wijn of port. Een bijzondere ervaring waardoor je smaakpapillen overuren maken!

Meer weten over dit bruine goud?

Noteer 24 oktober 2015 in je agenda om het OriginChocolateEvent in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te bezoeken. Een indrukwekkende locatie, die je zeker eens aan de binnenkant moet bekijken. Proef de sfeer die dit imposante gebouw uitademt onder het genot van ‘echte chocolade’. Een kwestie van goede smaak 🙂

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

Een gedachte over “Goede smaak? Kom naar de ‘echte’ chocolade proeverij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s