Get inspired in … Oslo!

Ooit op grote hoogte in een Bed&Breakfast overnacht onder het dak van een skischans? Nee, het is geen grap, maar een nieuwe hotspot in Oslo, Noorwegen. De Holmenkollen, gebouwd in 1892 en ingezet tijdens de Olympische Winterspelen van 1952 in Oslo is nu voor één of meer nachten te boeken via www.airbnb.com

Oslo is een levendige en hippe stad. Naast de bekende Noorse trollen vind je er vintage designwinkels en met veel smaak ingerichte koffiebars. Wil je de drukte even ontvluchten, bezoek dan stadspark Vigeland, waar schitterende sculpturen van de naamgever te bewonderen zijn.

Mocht het lukken om in de Holmenkollen skischans te overnachten, geniet dan van deze bijzondere plek met buitenverblijf en het spectaculaire uitzicht over Oslo en omgeving. Laat je verrassen door de thematische stijl van kleur- en  materiaalkeuze! God Natt 😉

Copyright fotografie: Airbnb.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s