In beeld: Carolien Oedekerk, abstract en figuratief

Gastblogger van de maand april is Carolien Oedekerk, beeldend kunstenaar met abstracte en figuratieve schilderijen.

Carolien: ‘Aan deze jonge, enthousiaste blog lever ik graag een bijdrage. De enthousiaste, gedegen opzet kan uitgroeien tot een belangrijk platform voor architectuur, creatieve inspiratie, kunst gerelateerde informatie en overige raakvlakken in brede zin.

“Een feest in kleur”
Ik schilder figuratief en abstract. De onderwerpen variëren maar het accent ligt op sfeervorming, beweging en ruimtelijkheid. Dit combineer ik met de warme uitstraling die ik wil bereiken. In mijn abstracte werk probeer ik schoonheid weer te geven, dit middels het gebruik van mooie olieverf kleuren en zachte vloeiende vormen, maar wel met ruimte voor een eigen interpretatie van de kijker. Een eigen interpretatie is één van de rijkdommen van kunst.

In de figuratieve schilderijen wil ik levenslust, optimisme en verbondenheid tussen mensen verwerken onder andere door het tonen van interactie. Hier is de focus voornamelijk gericht op vrouwen, kwetsbaar maar ook zelfbewust, sereen maar ook uitdagend. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals de olieverven van o.a. TALENS zijn de intensieve, warme kleuren in mijn werk te realiseren. Op dit blog ziet u slechts een beknopte weergave van mijn werk.

Voor eventuele vragen over mijn schilderijen, exposities, wandschilderingen, zie de onderstaande contactgegevens. Een schilderij schaft u aan om van te genieten, een woon- of werkruimte te veraangenamen, bij weg te dromen, maar het levert ook vaak positieve gespreksstof op binnen uw kennissenkring. Er is sprake van een uniek exemplaar, er is er één in de hele wereld.’

Carolien Oedekerk / 06-15372905 / e-mail: carolienoedekerk@chello.nl

http://www.carolienoedekerk.webklik.nl

2 gedachten over “In beeld: Carolien Oedekerk, abstract en figuratief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s