Waar scoor jij de mooiste spullen?

Ben jij ook zo dol op het snuffelen op markten en in kringloopwinkels en dan enthousiast thuiskomen met een grote vondst tegen een kleine prijs? Waar scoor jij de beste spullen? Hieronder deel ik mijn favoriete Top3 lijstje, waar ik dit jaar zeker naar toe wil gaan:

Edam, 15 augustus 2015:

http://www.vvv-edam.nl/nl/evenementen/waterdag1

Eén keer per jaar, dit keer op zaterdag 15 augustus, verkopen de bewoners op en rond de grachten, alles wat ze niet meer nodig hebben. Van een vrijwel nieuwe Alfi thermoskan tot verroest gereedschap, van designer kleding tot en met een verweerde, grote koffer. In deze koffer kun je dan al je gevonden schatten opbergen en naar huis vervoeren 😉 De markt begint om 08.00 uur, dus vroege vogels hebben de eerste en beste keuze!

Lille, Frankrijk 5 en 6 september 2015:  

http://www.noordfrankrijk-toerisme.com/tourisme/de-braderie-van-lille-2014.html

Twee dagen lang is deze stad één grote markt met antiek, brocante en vintage design. Er wordt van alles aangeboden, van echte kunst tot kitsch. Daarnaast is Lille een prachtige oude stad, het eten is overal even lekker, dus keer niet terug voordat je de overbekende ‘moules et frites’ hebt geproefd.

Naarden, De Kringloper: 

http://www.dekringloper.nl/locaties/de-kringloper-naarden/

Altijd weer een verrassing wat je aantreft. Uit de Gooische huizen komen vaak de mooiste voorwerpen, zoals een grote, antieke buffetkast, maar ook bijzettafeltjes en lampen uit de jaren ’60. Dit is een hele grote, overzichtelijke winkel, waar je altijd wel iets voor je interieur kunt vinden tegen een aantrekkelijke prijs.

Heb jij een tip die je met ons wilt delen? Graag! Geef dit door via het plaatsen van een reactie onder dit bericht.

Een gedachte over “Waar scoor jij de mooiste spullen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s