Dutch Design in San Francisco én Eindhoven!

SpiderDress#3D

 

 

 

Ga je tussen 9 mei en 13 september naar San Francisco en houd je van Dutch Design? Breng dan een bezoek aan het Museum of Craft and Design in deze stad. Een twintigtal Nederlandse ontwerpers presenteert werk tijdens de expositie ‘Hands Off: New Dutch Design at the Confluence of Technology & Craft.’ 

Onder leiding van gast-curator Zahid Sardar komen thema’s aan bod zoals TechnoCraft, BioCraft, NaturoPaths en Hands Off. Dutch Design, kunst en ambacht in combinatie met hypermoderne (digitale) technologie. Gast-curator Zahid Sardar is zeer enthousiast over de Nederlandse ontwerpers en geeft ze daarom dit podium. Hij roemt de inzet van traditionele technologieën met onconventionele, innovatieve uitvindingen. Dat maakt het werk van de Nederlanders zo bijzonder. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Expositie komt naar Eindhoven!

Staat San Francisco niet in je planning dit jaar? Geen nood, want DutchDesignWeek (DDW) organiseert een speciaal business programma. Dit vindt plaats in Eindhoven van 17 tot en met 25 oktober en dan kun je deze inspirerende werken dichter bij huis bekijken.

Wie doen er mee?
Daniël de Bruin, Raw Color, Grietje Schepers, Eric Klarenbeek, Tiddo Bakker, Martijn Koomen, Dirk Vander Kooij, Random Studio: Petrovsky & Ramone, DUS Architects, Mahmud Hassani & Massoud Hassani, Aoife Wuller, Jólan van der Wiel, Ted Noten, Anouk Wipprecht, Dennis Parren, Marcel Wanders, Borre Akkersdijk (winnaar Young Designer Award 2013) en Studio Drift.
San Francisco is een geweldige stad, maar Eindhoven is ook meer dan de moeite waard om naar toe te gaan! Een mooie gelegenheid om ook deze ‘design’ stad eens te ontdekken!

Copyright fotografie: Museum of Craft and Design
, San Francisco, CA, USA

Een gedachte over “Dutch Design in San Francisco én Eindhoven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s