Meer privacy? Het elektrisch zolderluik biedt uitkomst!

Deze maand is Hans Sikkens onze ‘Gastblogger.’ Hans heeft al eens eerder een item op deze weblog kunnen tonen. Zie het item over de spiegel van sloophout met led-verlichting: http://wp.me/p5Mg6k-48

Deze keer laten we je een elektrisch luik op de zolderverdieping zien, waar de bewoner in volledige privacy kan vertoeven. De oorspronkelijke open zolder wordt nu afgesloten en dit levert een bijkomend voordeel op; lagere energiekosten 🙂

Hier is een ruimte gecreëerd waarin je je kunt terugtrekken om bijvoorbeeld films te kijken of muziek te luisteren, zonder dat anderen hiervan hoeven mee te genieten 😉

Bekijk hier het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=rHO9qCSjgTU

Hans Sikkens: ‘Het luik wordt aangedreven door een Somfy motor die tweedehands werd gekocht. De motor heb ik ingebouwd in een pvc pijp met kogellagers op een houten frame. Deze wordt aangestuurd door een schakelaar van een zonnescherm. Een ingenieus idee dat goed werkt. Overig gebruikt materiaal: hout, primer, acrylaat verf en geluidswerende stroken tussen luik en deksel. In de deksel van het luik is verlichting aangebracht. Het geheel is in één kleur geschilderd en … het resultaat mag er zijn!’

Wil je ook een ruimte met privacy creëren? Aarzel dan niet en vraag naar de mogelijkheden.

[contact-field label="Naam" type="name" required="1"/][contact-field label="E-mail" type="email" required="1"/][contact-field label="Website" type="url"/][contact-field label="Reactie" type="textarea" required="1"/][/contact-form

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s