Maak kennis met De Wereld van Smaak

 

In de Markthal Rotterdam ontdekte ik een bijzondere onderneming: De Wereld van Smaak. Deze culinaire hotspot heeft een plek in de markthal op de begane grond én op het erboven gelegen terras. Maar er is meer… Zodra je vanaf de eerste verdieping de loopbrug op gaat, wandel je een inspirerende, grote ruimte binnen. Een bijzondere locatie, waar je je ogen uitkijkt. Alleen de kopie van het schilderij ‘De Grote Markt te Rotterdam’ uit 1654, geschilderd door Hendrik Maertensz Sorgh, Rotterdam 1610/1611 – Rotterdam 1670, is al een bezoekje waard!
Hier zwaait de enthousiaste Carin Leenders De Vries de scepter en zij weet als geen ander alles over goede voeding én beter eten. Haar achtergrond ligt bij Unilever en zij was daar verantwoordelijk voor alle culinaire communicatie en PR activiteiten voor de diverse voedingsmerken. In 2001 richtte zij haar eigen onderneming Passion for Food op, maar dit terzijde.
Sinds Koningin Máxima de Markthal én de Wereld van Smaak opende, weten velen inmiddels de weg naar deze locatie te vinden. De Wereld van Smaak is opgezet als een netwerkorganisatie die samenwerkt met een grote groep professionals. De missie van Leenders De Vries is iedereen, van jong tot oud bewust te maken van goede voeding en goede voorlichting. En dat doet zij met zoveel passie en enthousiasme, dat het aanstekelijk werkt. Wie wil er niet een gezond leven leiden en bewuste keuzes maken voor anders eten, iedereen toch?
Geïnspireerd geraakt? Vraag Carin (carin@passionforfood.nl) of stuur een mail naar (reserveringendwvs@gmail.com) naar de mogelijkheden. Er is voor elk wat wils, van rondleidingen, diners, (kook)workshops tot en met congressen. Of neem eerst de proef op de som. Voor een drankje en een hapje is De Wereld van Smaak van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 – 20:00 uur. Op zondag van 12:00 – 18:00 uur. Treed binnen in de Wereld van Smaak!

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s