Trip Down Memory Lane

 

Eerder schreef ik een blog over het inlijsten van foto’s uit de vroege jeugd van mijn man en zijn tweelingbroer. Dit ‘persoonlijke cadeau’ bedacht ik ter gelegenheid van het verschijnen van Abraham. Een mijlpaal om niet alleen vooruit te kijken, maar ook om terug te blikken op een halve eeuw samen!

Al bladerend door de vele fotoboeken kwam ik gelijktijdig op het idee om een vierluik te maken. Lijsten gevuld met afbeeldingen vanaf onze eerste kennismaking in de jaren 80. Zoveel mooie vastgelegde momenten kwamen voorbij en dan is het nog een hele opgave een keuze te maken welke foto’s in de selectie worden opgenomen, pffff. Boeken vol met heel veel foto’s uit een tijd waarin we alles nog lieten afdrukken op fotopapier 😉

De keuze voor grote, langwerpige lijsten kwam goed van pas, zodat er veel foto’s in geplaatst konden worden. Om er geen bonte kermis van te maken, liet ik alle foto’s in zwart/wit printen, maar wel in verschillende formaten. De lijsten zelf schilderde ik in de kleur van de muur, zodat het mooi wegvalt tegen de achtergrond. Het glas werd geleverd door DQ Glasservice.

Omdat vier lijsten nogal veel werd, hebben er nu drie lijsten een plek in het trapgat gekregen. Elke keer als we er langs lopen, zie je weer een andere foto = herinnering opdoemen.

Tip: Make your own ‘Trip down memory lane…’ Wil je niet meer je foto’s in boeken opbergen? Maak dan een lijst met een selectie van hoogtepunten om er vaker naar te kijken en hiervan dagelijks te kunnen genieten!

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s