Haal ‘buiten’ naar ‘binnen’

Het mooie weer lokt je naar buiten. Kijk meteen eens goed om je heen wat de natuur te bieden heeft. Om in te lijsten zo mooi! Dat heb ik dan ook letterlijk genomen…

Ik vond onder andere veren in de tuin, een dadeltak van een palmboom op het strand en zaadlijsten in het gras. Daarentegen trof ik de steranijs in een voorraadpot in mijn keuken aan en de zes mooiste heb ik hieruit geselecteerd en ook ingelijst.

Bijna alle gevonden items heb ik in tweedehands lijsten van kringloopwinkel Rataplan geplaatst. Maar eerst schilderde ik deze lijsten in dezelfde ‘Lava’ kleur als de muur, waarbinnen de gevonden voorwerpen werden vastgeplakt met herbruikbare poster plakgum van Bruna. Het resultaat? Ingelijste stillevens om binnenshuis van het buitenleven te genieten!

Tip: Maak van je ‘lege’ wand een ‘natuurlijke’ wand en wissel per seizoen!

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s