Glas in de glasbak? Deze keer niet!

Lege flessen breng je naar de glasbak. Maar deze keer niet! Je kunt namelijk ook upcyclen. Hoe? Week de hals- en buiketiketten los in warm water en wrijf de flessen droog. Spuit of verf de flessen in één of meerdere kleuren. Zodra de flessen droog zijn, plaats je een set van 5 of 6 flessen op een houten tray, vul de vazen met verse bloemen of kaarsen en maak het geheel af met steentjes of schelpen rondom de flessen op de tray. Geniet van je nieuwe aanwinst.

Wat heb je nodig?

  • lege flessen zoals vruchtensap, bier, wijn, likeur, sausen, kruiden en decoratie in elke vorm en van glas,
  • lijmresten verwijderaar,
  • Edding permanent spray of acrylverf,
  • verse bloemen,
  • houten tray,
  • schelpen, knikkers, potpourri of andere accessoires.

 

Wil je niet zelf aan de slag? De afgebeelde trays met gerecyclede flessen zijn te koop voor Euro 12,95 exclusief bloemen, decoratie en eventuele bezorgkosten. Je kunt je bestelling plaatsen via onderstaand contactformulier:

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s