Metamorfose: Master Bedroom + walking closet!

 

Ben je tevreden over de uitstraling van je slaapkamer of vind je ‘m een beetje gedateerd en saai? Dan is het tijd voor verandering!

Deze opdracht werd als volgt geformuleerd: ‘creëer een vintage interieur met een warme en natuurlijke uitstraling.’ De binnenwanden werden in een warme ‘lava’ kleur geschilderd, de buitenwanden en plafond in gebroken wit. Het houtwerk (deuren, kozijnen en plinten) werd in gebroken wit en de haard zwart geschilderd.

De Walking Closet is een eigen ontwerp. Door het verplaatsen van de tussenmuur van een naastgelegen kamer, werd deze ruimte omgetoverd tot een extra grote kleedkamer. De droom van elke vrouw … en man ;-).

De lichtroze laminaatvloer werd vervangen door een donkere marmoleum vloer met een houtstructuur. De gordijnen werden gestoomd en weer teruggehangen. Het bed werd voorzien van een zelfgemaakt hoofdbord met slangenprint. De stof en bijbehorend schuim vonden we op de Albert Cuyp markt. Vintage meubelen en bijpassende accessoires, zoals het dekbedovertrek van Ikea maken het geheel af.

Een metamorfose die binnen korte tijd werd gerealiseerd. De foto’s laten de oude en de nieuwe situatie zien. Droom jij ook van een ‘nieuwe’ slaapkamer? Maak dan je wensen kenbaar via het contactformulier.

Copyright fotografie: Stella Kovalchuk

Een gedachte over “Metamorfose: Master Bedroom + walking closet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s