Amsterdamse pop-up camping!

De Urban campsite Amsterdam (UCA) is sinds 1 juni neergestreken op IJburg, pal achter het levendige en altijd gezellige Blijburg aan Zee.

Zin om op het strand te ontwaken of de zon vanuit je strandbed onder te zien gaan? Deze tijdelijke camping is een initiatief van Urban campsite Amsterdam, met het verschil dat je op deze camping niet in een tent slaapt, maar de nacht in een slaapkunstwerk doorbrengt. Elke slaapplek is verschillend en boeken doe je via Airbnb. Deze bemiddelaar, in bijzondere én gewone locaties over de gehele wereld, beheert de agenda en zorgt voor de reservering.

Tot 31 augustus 2015 kun je op het uiterste puntje van Centrumeiland op IJburg op deze camping verblijven. Ieder jaar verschijnt deze camping op een andere plek in of rond Amsterdam. Wil je alleen een kijkje nemen, dan is dat ook mogelijk of neem deel aan één van de activiteiten die zij deze zomer organiseren.

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s