Sieraden van Moooi Gedaan!

 

Gastblogger van de maand september is Marjon de Gooijer van Moooi Gedaan:

Marion: ‘In 2008 zag ik een kleine advertentie in de plaatselijke krant over een sieradenworkshop. Dat leek me wel wat! Ondanks dat de workshop op zich niet heel creatief en inspirerend was, heeft het toch iets bij me teweeg gebracht. Ik ben zelf sieraden gaan maken.

Ondertussen ben ik al lange tijd bezig en nog steeds vind ik het heel inspirerend om met verschillende materialen van alles uit te proberen. Ik koop soms dure kralen in exclusieve kralenwinkeltjes of in grotere hoeveelheden voor een betere prijs via het internet.

Ideeën haal ik van Pinterest, of van Facebook pagina’s over sieraden. Uit het niets iets bedenken vind ik lastig, maar als ik iets leuks zie geef ik er mijn eigen kleur, vorm en draai aan en kom zo tot mijn eigen unieke sieraden.

De materialen die ik gebruik zijn nieuw of worden hergebruikt. Ondertussen weten mensen mij te vinden en krijg ik vaak afgedankte sieraden, soms nog uit grootmoeders tijd. Daar maak ik dan weer iets nieuws van. Ook gebruik ik bijvoorbeeld koffie cupjes of kurk, knopen of restjes kleurpotlood. Ik werk soms met Fimo klei of met fietsband.

Binnenkort ga ik meer op markten staan en het DiemerFestijn is daar de eerste van. Het lijkt me heerlijk om direct contact te hebben met de kopers van mijn sieraden en te zien wat ze leuk vinden en wat niet.

Ben je geïnteresseerd? Kom vooral langs op de kramenmarkt op het Diemer Festijn op zaterdag 12 september. Je vind me, samen met drie andere creatieve dames, in kraam 4 op het voorplein van het Diemerplein.

Je kunt ook kijken op mijn weblog: sieradenmarjon.blogspot.nl In de bovenbalk kun je de links vinden naar de overige sociale media. Heb je een vraag of wil je iets kopen, schroom niet en mail me: moooigedaan@gmail.com. Nu de webwinkel nog niet klaar is, is dat de snelste weg’.

Marjon de Gooijer

 

 

Een gedachte over “Sieraden van Moooi Gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s