Vernieuwd: kastje!

Een afgedankt kastje gered van het grof vuil. Met veel liefde en passie werd dit zeer beschadigde, doffe kastje getransformeerd tot een hoogglanzende eye catcher. De kast werd eerst grondig geschuurd, oneffenheden gerepareerd en vervolgens aan binnen- en buitenkant in de grondverf gezet.

De keuze voor de kleur was snel gemaakt; Met het oog op het interieur werd de oude typemachine erbij gehaald en de buitenkant van het kastje werd in dezelfde okergele kleur geschilderd. De binnenkant is overigens geheel zwart geworden, dat geeft een mooi contrast! De scharnieren worden ook nog zwart geschilderd én de zelfgemaakte knopjes van zwart geschilderde dieren moeten nog op de deurtjes bevestigd worden, wordt vervolgd. En dan … is ie echt af!

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

2 gedachten over “Vernieuwd: kastje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s