Oktober: woonmaand = gratis intakegesprek!

De overgang van de zomer naar de herfst / winter is een goed moment om je interieur eens kritisch te bekijken en eventuele aanpassingen door te voeren. Ga je voor alles vervangen of kies je voor een nieuwe, meer passende indeling van je huidige meubilair, aangevuld met enkele nieuwe elementen? Deze winter kun je al genieten van je open haard op gas, elektra of op hout gestookt!

Een nieuwe indeling kan wonderen doen, maar ook het verwisselen van zomerse stoffen door aaibare stoffen zoals fluweel, vilt, wol en dierenhuiden in combinatie met (geur) kaarsen en / of je nieuwe open haard is sfeerbepalend in je huis. En hoe creëer je buiten meer sfeer? Een goed verlichte tuin of balkon geeft niet alleen een warmere, maar ook een veiliger uitstraling.

Neem nu de proef op de som! Na het kenbaar maken van je wensen, laat je je adviseren door een professional die jouw stijl en smaak aan elkaar verbindt en een sfeervolle, warme en aantrekkelijke ruimte in en om je huis of kantoor aan je presenteert.

Voor een perfecte uitvoering werken wij samen met goed opgeleide, ambachtelijke en enthousiaste vakspecialisten. Wij verzorgen tevens de bouwbegeleiding van planning tot en met budgetbewaking. Nieuwsgierig geworden?

Het Restyle Your House intake gesprek van 1 – 1,5 uur is vrijblijvend én gratis. Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s