Goede smaak? Kom naar de ‘echte’ chocolade proeverij!

Restyle Your House

Op zaterdag 24 oktober van 10.00 – 18.00 uur wordt het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam omgetoverd tot een Chocolade walhalla. Jij kunt hierbij aanwezig zijn en genieten van ‘echte’ chocolade, eventueel in combinatie met onder andere bier- en/of wijnproeverijen. De organisatie en presentatie is in handen van de meest gepassioneerde chocolademakers uit de gehele wereld.

Eenmaal geproefd, smaakt dit bruine goud naar meer en is het ook mogelijk om de geproefde chocolade te kopen. Kom ook naar het Koninklijk Instituut voor de Tropen en laat je meevoeren in de wereld van echte, duurzame chocolade. Zoals elk jaar geef ik dit duurzame initiatief graag mijn ondersteuning! Vanaf 13.30 uur ben ik ook van de partij. Gaan we elkaar daar zien en samen van het bruine goud proeven?

Hieronder tref je een eerder gepubliceerd artikel aan van het vorige event in 2014.

I ❤ Chocolate!

Dan bedoel ik niet…

View original post 169 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s