Slaapkamer metamorfose!

 

Als kind vind je een kamer in felle kleuren helemaal het einde. Maar als je de peuter- en kleuterleeftijd bent ontgroeid, wordt het tijd deze ruimte een nieuwe look & feel te geven.

De oranje/gele kamer is opnieuw geschilderd in serene kleuren, gebroken wit (RAL 9010) en Energizing Lake van Flexa Couleur Locale, een sprankelende blauwe kleur muurverf met een knipoog naar de koele meren van Scandinavië.

Deze meisjeskamer krijgt door deze nieuwe kleuren een geheel andere uitstraling. Het eenpersoonsbed is vervangen door een tweepersoons Auping Auronde bed met bedlampjes aan weerszijden. Een echte design klassieker en voorzien van een mooi en warm sprei. Boven het bed hangt een wereldkaart, gelijmd op spaanplaat en voorzien van wit rond elastiek om foto’s van bezochte oorden ertussen te schuiven. Om eronder weg te dromen van exotische oorden die nog bezocht moeten worden 😉

Aan de wand staat een IKEA tafel op wielen, die ook over het bed geschoven kan worden. Erboven twee planken voor boeken en accessoires. De vintage Franse bistro stoelen zijn geschuurd en onbewerkt neergezet. Oma’s kast wordt wit geschilderd en met een kleurrijke muur als achtergrond, hoef je daar niets meer aan te doen! Witte vitrage met een verduisterend rolgordijn erachter maken het geheel af. Geniet van het eindresultaat.

Ook geïnteresseerd in een metamorfose? Intakegesprek is vrijblijvend en gratis. Meld je aan via het contactformulier:

 

Copyright fotografie: Stella Kovalchuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s