Breng de natuur op je muur!

 

De natuurtrend blijft nog wel even aanhouden en het gerenommeerde merk Graham & Brown is recent een samenwerking aangegaan met ELLE, uitgever van trendy fashion en woonbladen. Er zijn drie dessins, Marmer, Chevron Textiel en Gouden Jungle Fever, de laatste is mijn absolute favoriet! Durf jij het aan? Behang dan één wand met deze botanische print en geniet van een warme en luxe uitstraling!

Ook het Belgische Arte heeft deze botanische trend vertaald in een bijzondere behanglijn, te weten ‘Ligna’. Deze lijn omvat zeven dessins en in elk dessin ga je op ontdekkingstocht. Wanneer je naar dit behang kijkt en erover wrijft(!), ontdek je nieuwe afbeeldingen van bomen, planten en dieren. Een sprankelend dessin dat niet gauw verveelt.

Fotografie: Graham & Brown, ELLE en Arte International

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s