Metamorfose ‘De Kaasmeester’

Een nieuwe winkel inrichten is altijd een mooie uitdaging! Deze keer de nieuwe locatie van De Kaasmeester, gevestigd aan Gruttoplein 18 in winkelcentrum Diemen Noord. In drie weken tijd werd een voormalige slijterij getransformeerd tot een sfeervol kaaswalhalla. De winkel verkoopt een keur aan overheerlijke kazen en een aanvullend assortiment van verse eieren, dagelijks vers gebrande pinda’s en noten, tongstrelende handgemaakte bonbons, diverse wijnen, port en speciaalbieren.

Kleurrijk schilderwerk:

Na goedkeuring van het voorgestelde interieurplan begonnen met het schilderwerk; het opzetten van de proefstukken op de wanden in twee kleuren grijs. De keuze viel op de kleur leigrijs (RAL 7015) van VeveoCoatings. Deze kleur vormt een mooi contrast met de kazen, die in een door Mase Timmerwerken op maat gemaakte houten wandkast werden geplaatst. De ernaast staande ‘bieren’kast werd geschilderd in eigeel 😉 De Kaasmeester en zijn kaasmeisjes werden eveneens in het nieuw gestoken.

Met de verse producten en de eeuwige glimlach van Kaasmeester Ronald is deze winkel een aanwinst voor het winkelcentrum en haar bezoekers in Diemen Noord. Neem de proef op de som, bewonder de mooi ingerichte winkel en laat je vooral verleiden door het zinnenprikkelende assortiment!

Ook op zoek naar een (ver)nieuw(d) interieur? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

http://restyleyourhouse.com

<meta name=”4dbae63489c932f” content=”9a935726c590489be8161933f3de036d” />

 

3 gedachten over “Metamorfose ‘De Kaasmeester’

  1. Hoi Karin en Coert De Kaaswinkel ziet er prachtig uit mooi geschilderd in warme kleuren
    en goed en overzichtelijk ingericht.Wat een keuze,niet alleen kaas maar ook heerlijke noten en bonbons complimenten.
    Groeten van Sonja Fhijnbeen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s