Keuken metamorfose!

Dit schitterende huis uit 1909 staat in de binnenstad van Utrecht en is geheel in stijl en naar smaak opnieuw ingericht. De keuken verkeert nog in prima staat, alleen de houten fronten matchen niet meer met de overige inrichting van het interieur.

Houden of vervangen?

Gaan we de keukenkastjes vervangen of overschilderen? In dit geval kiezen we voor het laatste en de keukenkastjes zijn geschilderd in een lichtgrijze kleur, met een puntje rood voor een warmere uitstraling. De metalen handgrepen zijn vervangen door stoere, echt lederen handgrepen van Lerenhandgreepjes. Met een paar simpele aanpassingen creëer je meteen een geheel andere, stoere look in je keuken!

Nu we toch bezig zijn … de vloer is eveneens vernieuwd met een zwart/wit geblokte vloerbedekking én een antracietgrijze droogloop mat. Nieuwe accessoires plaatsen en de keuken kan direct in gebruik worden genomen. Zie hier het eindresultaat!

Wil jij ook een keuken metamorfose? Vul onderstaand formulier in en we komen graag met je in gesprek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s