Shine a light!

Twee metalen PTMD lampen met kettingen en ophanghaak lange tijd in een vochtige ruimte opslaan is niet bevorderlijk voor het materiaal. Tijd voor actie!

De kettingen verwijderd, het roest eraf geborsteld met een staalborstel en het metaal opnieuw zwart geschilderd. Vervolgens de lamp gepimpt met grote zwarte houten kralen van het kralenwinkeltje. De kralen in drie verschillende diameters aan ijzerdraad geregen en rondom de lamp gedraaid en bevestigd. Bij Aurora in Amsterdam een passend plafondkapje gekocht en als finishing touch een rode houten knijper onder het plafondkapje bevestigd. Een dimbare sfeerlamp erin en de lamp heeft nu een vriendelijke uitstraling en geeft een mooi diffuus licht. Ik zou zeggen: ‘ doe het licht maar aan..!’

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s