Fan van Portugal en chocolade?

Combineer dan je volgende trip naar Lissabon of Porto met een bezoek aan het 13e Internationale Chocolade Festival in Óbidos in Portugal! Het festival wordt dit jaar van donderdag tot en met zondag (16 april t/m 3 mei) georganiseerd. Je bent niet de enige bezoeker, want jaarlijks komen meer dan 200.000 chocolade- en cultuurliefhebbers op dit culinaire evenement af. Het stadje alleen al is een bezoek meer dan waard. Het Internationale Chocolade Festival in Óbidos is één van de grootste en belangrijkste evenementen van deze stad.

Hier ervaar je pure verwennerij voor de échte chocoholic! Je vind hier alles op het gebied van chocolade om je smaakpapillen te verwennen. Van een simpele pure reep, handgemaakte verrukkelijke bonbons, likeuren gemaakt van kersen en chocolade tot aan tongstrelende desserts.

Wil je het professioneler aanpakken? Dan kun je je inschrijven voor deelname aan één of meerdere kookworkshops. De kunst kun je afkijken van de nationale en internationale professionals, maar net zo goed van de fanatieke amateurs, die allen meedingen naar de prestigieuze prijs ‘De beste chocolatier van 2015.’

Om de dagen (of uren) erna goed door te komen kun je jezelf verwennen met een extra voorraadje voor onderweg. Vergeet het thuisfront niet! Je familie, vrienden en andere thuisblijvers vinden chocolade ook een heerlijk souvenir om te krijgen. En wat is er mooier om samen nog even na te genieten van die pure momenten 😉

Copyright fotografie: Karin van den Heuvel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s