Workshop Mixed Media in Diemen!

 

Gastblogger van de maand juni is Mira Groenveld.

‘Ik ben Mira, woon in Diemen en ben sinds vorig jaar gestart met het organiseren van workshops Mixed Media. Mixed Media is letterlijk een mix van allerlei media in een schilderkunstige techniek waarbij iedereen zijn eigen thema en uitvoering kan kiezen. Op een canvas doek worden creaties gemaakt met o.a. beeldmateriaal uit oude tijdschriften, een duurzame creatie dus! Je hoeft niet perse creatief te zijn, door met elkaar bezig te zijn en met wat hulp komt iedereen tot een mooi en eigen eindresultaat.

De workshops geef ik in onze woonkeuken in ons dubbele woonhuis in Diemen-Noord. Deze persoonlijke sfeer draagt over het algemeen bij tot een middag ontspannen en creatief bezig zijn. Met je eigen groep (> 10 personen) kan ik ook op locatie de workshop komen verzorgen. Een mogelijkheid hiervoor is bijvoorbeeld de Culturele Huiskamer in Diemen.

Op mijn website http://www.groenveldesign.nl staan foto’s van cursisten en informatie over de workshops. De workshops duren ca. 4 uur en de kosten bedragen euro 25,00 p/p inclusief materiaal, canvasdoek 30×30 cm en een drankje en een hapje. Wie weet tot snel!’

Groeten, Mira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s