Met deze metamorfose zit je goed!

 

Je nieuwe of bestaande huis (her)inrichten vraagt creativiteit en kost vaak meer geld dan gebudgetteerd. Daar kun je verandering in brengen! Tijdens een bezoek aan een woonwinkel spotten we een massief eiken eettafel. Het blad vertoonde beschadigingen, maar die werden ruimschoots gecompenseerd door een spotprijs. Onze huisschilder wierp een kritische blik op het blad en verzekerde ons dat het helemaal goed zou komen. De tafel direct gekocht en na bewerking is het blad weer als nieuw!

Nu de stoelen nog…en laten er nu bij twee kringloopwinkels in de buurt een aantal staan, die voldeden aan onze wensen. Zes verschillende stoelen werden schoongemaakt, licht geschuurd, gereinigd en in de grondverf gezet. Afgewerkt met een zijdeglans acrylverf in gebroken wit (RAL9010). Hippe accessoires op tafel en een gezellige sfeer in de eetkamer is een feit! Er zijn al heel wat etentjes gegeven en spelletjes aan de eettafel gespeeld. En met een schapenvelletje op de stoel zit de opdrachtgeefster er warmpjes bij!

Ook inspiratie of hulp nodig bij de inrichting van je huis of kantoor? Spreek je wensen uit tijdens het eerste intakegesprek, dit is vrijblijvend en zonder kosten. Over budget gesproken, we helpen je graag, er is meer mogelijk dan je denkt 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s